Udgivet i

Nyhed Pest-Stop – Fusionerering

Bestyrelsen i hhv. Pelsis Holdings (UK) Ltd og Curtis Gilmour Inc. er glade for at kunne meddele, at en aftale er indgået om at føre de to virksomheders mærkeporteføljer og aktiviteter sammen med øjeblikkelig effekt.

Synergieffekten ved fusionereringen af de to virksomheders aktiviteter er bemærkelsesværdig. Vores kunder kommer fremadrettet til at få adgang til et langt bredere produktsortiment.

Aktionærerne for hver af virksomhederne – LDC, Lloyds Banking Groups private investeringsselskab (aktionær for Pelsis) og Harwood Capital (aktionær for Curtis Gilmour) – har bevaret deres respektive investeringer i det nye holdingselskab, hvilket danner et tydeligt billede af en forstærket virksomhed.

Pelsis har førende mærker i både den professionelle og private skadedyrsbekæmpelse såsom Insect-O-Cutor, Network fuglesikring og Edialux, som er et af de største forbrugermærker i Vesteuropa. I Danmark er virksomheden primært kendt for navnene Tanaco og A Green Way®.

Curtis Gilmours mærker omfatter bl.a. det højt respekterede B&G Equipments, Curtis Dyna-Fogs, såvel som Agrisense og Silverandersson.

Den sammenlagte portefølje vil ledes af Pelsis Groups administrerende direktør, Peter Mangion. Virksomhedernes fortsætter sit virke fra sine nuværende faciliteter i hhv. USA og i Europa.  Begge virksomheder anerkender hinandens styrker i form lokal markedskendskab, salgs- og distributionsnetværker samt metoder af markedsføring, hvorfor der ikke er intentioner om at ændre på dette.

Peter Mangion fortæller:

“Fusioneringen af disse to fremragende mærker skaber et særdeles godt fundament og slår os endnu bedre fast som den professionelle leverandør til små og store kunder både i USA og i Europa. Med sammenlægningen bliver vi i stand til at dække ethvert produktbehov til den professionelle skadedyrsbekæmper såvel som den private forbruger. Det udvidede produktsortiment er sammensat af nogle af verdens førende mærker indenfor skadedyrsbekæmpelse. For at sikre de bedste produkter til vores kunder lægger vi stort fokus på udvikling, investering i den nyeste teknologi og ikke mindst kvalitet og produktets præstation.

Vores samlede team er sammensat af meget erfarne mennesker, som sammen danner en formidabel styrke i det globale marked for skadedyrsbekæmpelse, og vi ser meget frem til at fortsætte med at forsyne vores kunder, nuværende som nye, med vores udvidede sortiment. Vores vision er at hjælpe med at løse problemer med skadedyrsbekæmpelse, når som helst og hvor som helst de opstår, og med dette samarbejde når vi tættere på at opnå dette”.

Curtis Gilmours bestyrelsesformand og Harwoods operationelle rådgiver Carl Contadini tilføjer:

“Vores historie med Pelsis går mere end et årti tilbage, til da P+L Systems var datterselskab til et af Harwoods porteføljevirksomheder.  Sammenlægningen af disse to virksomheder virkeliggør en ambition, vi har haft, siden vi dannede Curtis for fem år siden.”

Fusioneringen vil nu sprede virksomhedernes geografiske tilstedeværelse til 15 lokationer fordelt rundt om i Europa, Asien og Nordamerika.